EMP jouluneuleet

Päivän postauksessa tutustutaan EMP:n joulupaitatarjontaan. Paidat eroavat suuresti verkkokauppojen muusta tarjonnasta, sillä suurin osa paidoista on erilaisia lisenssillä valmistettuja bändi-, urheilujoukkue- tai videopelipaitoja.

Nintendon lisenssipaidoista löytyy esimerkiksi Super Mario Bros. ja Pokemon paitoja (rekisteröity tavaramerkki). Paidat ovat hienoja, mutta sopivat pikkujoulujuhlia paremmin joulun välipäivien pelisessioihin. Hyvä lahjaidea pukinkontiin.

Disney-joulupaidoista vaihteoehtoja löytyy klassisesta Mikki Hiirestä ja Nalle Puhista Bambin Rumpaliin ja Leijokuninkaaseen. Malleja on niin miesten kuin naistenkin vartaloille.

EMP on tunnettu musadiggarien gearitoimittajan ja valikoimasta löytyykin esimerkiksi Kissin, Black Sabbathin ja Guns n’ Rosesin paitoja. Hyviä talvivaihtoehtoja perinteisille mustille bändipaidoille.

Leffa- ja sarjapuoleta nostamme esiin Harry Potterin Hedwigin sekä Rick and Mortyn suolakurkkupaidat. Leffapaitavalikoimasta löytyy myös mm. Star Wars, Star Trek, Avengers ja Batman paitoja.

Muista paidoista kannattaa huomioida ainakin NFL-paidat (kuvassa New England Patriotsin joulupaita) sekä ihan perinteiset rumat joulupaidat. EMP:n joulupaidat eroavat tyylikkyydessään muiden kauppojen paidoista, eikä niitä voi oikein rumiksikaan kutsua. Suosittelemme lämpimästi pukinkonttiin ja välipäivien kinkunsulattelusessioihin. Kaikkiaan valikoimasta löytyy 23 naisten mallia ja rajut 70 mallia miehille.

 

Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *