Joulupaita naiselle

Täältäpä joulupaita naiselle! Sivulta löydät viikon uutuudet sekä kaikki muut naisten joulupuserot. Lisätietoja  saat klikkaamalla kuvaa.

Kaikki vuoden 2020 joulupaidat eivät ole vielä saapuneet verkkokauppoihin, mutta viime vuotisia malleja saa vielä reilusti allennetuin hinnoin. Kaikkia kokoja ei ole saatavilla, mutta valinnavaraa on silti reilusti. Päivitämme tänne uusia malleja sitä mukaa kun ne saapuvat verkkokauppojen valikoimiin. Koska jouluneuleiden hinnat päivittyvät jatkuvasti, hinnat saattavat poiketa tässä mainituista. Klikkaamalla kuvaa näät ajantasaisen hinnan.

2020 joulupaidat

2019 joulupaidat – kaikki koot eivät ole enää saatavilla

 

Löytämämme naisten joulupaidat jakaantuvat karkeasti ottaen kolmeen kategoriaan: tavalliset jouluneuleet, söpöt joulupuserot ja flirttailevat joulupaidat. Oma paita kannattaa valita luonteen ja tilanteen mukaan. Toimiston juhlissa ja baarissa tarvitset ehkä räväkämpää joulupaitaa kuin kotioloissa takan ääressä.

Kannattaa myös miettiä, onko villasta tai akryylista tehty jouluneule liian kuuma tilaisuuksiin jossa on paljon ihmisiä.

Etkö löytänyt sopivaa joulupaitaa? Tutustu kaikkein verkkokauppojen joulupaitavalikoimiin tai tilaa tieto uutuuksista suoraan sähköpostiisi.