Joulupaidat netistä

Tältä sivulta löydät linkit rumia joulupaitoja myyviin verkkokauppohin.  Listaa päivitetään sitä mukaa kun paitoja ilmestyy kauppojen valikoimiin.

Asos

Kattava valikoima ja todetusti toimivat kuljetukset Suomeen. Miesten malleja löytyy 73 ja naisten joulupaitoja 27.  Osa malleista on vuoden 2017 malleja, joista on koko rajoitetusti.

Bestseller

Tanskalainen Bestseller tunnetaan Suomessa paremmin brändeistään JACK & JONES, SELECTED, VERO MODA ja ONLY. Naisten malleissa joulupaitoja löytyy 37 ja miesten malleja 21.

Boohoo.com

Verkkokaupasta löytyy joulupaitoja niin naisille kuin miehillekin. Naisten paitoja löytyy useampi kymmenen mallia, miehille malleja on vajaa 10.  Ilmainen toimitus yli 30€ tilauksiin. UUSIA PAITOJA LISÄTTY!

BUBBLEROOM

Verkkokaupassa toistaiseksi vain yksi naisten paita.

  • Koodilla NEWWEB 10% alennusta uusille asiakkaille kun tilaat vähintään 10 eurolla!

ELLOS

Elloksen verkkokaupasta löytyy 15 paitaa naisille ja 10 paitaa miehille. Lisäksi löytyy myös paljon rumia joulupaitoja lapsille ja koirille! -40% ALENNUS LOPUISTA JOULUPAIDOISTA

EMP

EMP:n jouluneulevalikoima on kattavuudeltaan yksi parhaista. 39 paitamallia miehille ja 12 mallia naisille. Uutiskirjeen tilaajille 10% alennus tilauksista.

HOUSE OF BRANDON

Tällä hetkellä 7 paitaa naisille ja yksi miehille. Neljä naisten paitaa löytyy tästä  ja loput kolme naisten paitaa ja yksi miesten paita täältä.

JACK & JONES

JACK & JONESin valikoimasta löytyy 6 joulupaitaa miehille. Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.

LINDEX

Toistaiseksi valikoimassa vain kaksi jouluneuletta naisille. Vihreä paita höpsöllä poron kuvalla ja sininen paita maltillisilla joulupalloilla. Verkkokaupassa myös puseroita lapsille.

ONLY

14 joulupaitaa naisten malleina, mukana hyvä määrä t-paitoja ja muista kevyempi paitoja. Hyvä kauppa sinulle, joka pidät neuletta liian hiostavana.

ONLY & SONS

Rajoitettu valikoima, kirjoitushetkellä yksi miesten malli.

PIECES

Valikoimasta löytyy kaksi t-paitaa ja yksi jouluneule naisille.

ROSEGAL

Kattava valikoima erilaisia joulupaitoja.  Rumia naisten joulupaitoja löytyy 78 eri mallia, miesten paitoja valikoimassa on 40. Toimitusaika on pitkähkö, 7-15 työpäivää. Verkkokaupassa on runsaasti vaihtuvia alennuksia.

  • -12% normaalihintaisista tuotteista koodilla RGWinter12. Koodi voimassa 31.12.2018 asti.
  • 2€ pois yli 17€:n tilauksista koodilla RGWinter172. Koodi voimassa 31.12.2018 asti.

SELECTED

Verkkokaupassa toistaiseksi vain kaksi maltillisen tyylikästä joulupaitaa miehille.

VERO MODA

Veromodan verkkokauppa ilahduttaa pikkujoulukansaa seitsemällä joulusvetarilla.

VILA

Vilan verkkokaupasta löytyy kaksi jouluneuletta naisille. Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin.